Snelle bezorging 24/7 Klantenservice Makkelijk shoppen Eenvoudig afrekenen

Katten voer poezen kitten : TRIXIE

Trixie matatabi kauwstaven bij Kattenvoer>Voedingssupplementen

Kattenvoer>Voedingssupplementen

Voedingssupplementen

Vouchercode : Kattenvoer geldig tot

TRIXIE

Kattenvoer

Voedingssupplementen

Kattenvoer>Voedingssupplementen

  Trixie Matatabi Kauwstaven 10 gr
  \nDe matatabi stokjes van trixie zijn 100% natuurlijk, hebben een spelstimulerende geur en ondersteunen de gebitsverzorging. Het biedt afleiding wat handig is in bepaalde situatues zoals tijdes een reis, verhuizing, gezinsuitbreiding of opname pension of bij de dierenarts. Matatabi stokjes worden veel gebruikt bij katten die agressiviteit vertonen, niet zindelijk gedrag vertonen, krabben aan meubels, veel miauwen, zichzelf veel likken of gefrustreerd zijn.
  \n
  \nEigenschappen per ingredi√ęnt:
  \nDe Matatabiboom is familie van de Kiwiboom en groeit in Azi√ę, met name in China en Japan. Op katten hebben de gedroogde takjes van deze boom een zeer bijzondere uitwerking.¬† Er zit een stof in die katten lekker vinden, die ze relaxeert en soms in lichte mate zelfs hallucineert.
  \nMatatabi bevat Actinicine en matatabi lacton. Dit zijn alkalo√Įden met een lichte chloroform of alcohol-achtige werking die de zenuwprikkeling in de hersenen bij Felidae be√Įnvloeden.
  \nVaak wordt gezien dat katten die van zichzelf ontspannen en relaxt zijn minder interesse in de stokjes hebben dan katten die onder spanning staan.

  \n\n

  Hoe gebruik je de Matatabi stokjes
  \nJe kunt Matatabi geven als speelgoed.  Katten spelen met het stokje, sommigen kauwen erop of bijten het aan stukken. Veel katten gaan rollen en wrijven op plaatsen waar het stokje of restanten ervan gelegen hebben.
  \nIndien de bast van het stokje wordt verwijderd, is het effect nog groter.
  \n
  \nBijwerkingen: schadelijke bijwerkingen zijn er niet. Sommige katten kunnen wel erg bijzonder op de stokjes reageren. Zo waren er eigenaren die rapporteerden dat hun kat 'extatisch' leek van genot en ook gaan sommige katten licht kwijlen. Dit is onschuldig.
  \n
  \nDosering:
  \nNiet vaker dan twee tot driemaal per week geven omdat anders gewenning optreedt en de stokjes minder interessant worden. Neem het stokje weg zodra de kat is uitgespeeld.
  \n
  \nOpmerking:
  \nIn combinatie met medicijnen eerst dierenarts raadplegen. Indien er problemen optreden, stoppen met geven en uw dierenarts raadplegen
  \n
  \nInhoud: 10 gram

  \n

  voor slechts 2.89 Euro


  Ga naar Trixie matatabi kauwstaven


Of kijk verder bij: